ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: +30 22370 22822, +30 6978210268 | info@alkyoni-travel.gr
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: +30 22370 22822, +30 6978210268 | info@alkyoni-travel.gr

ALKYONI TRAVEL

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Το ALKYONI TRAVEL AGENCY είναι ένα γραφείο Γενικού Τουρισμού, εγκεκριμένο από τον ΕΟΤ, που ιδρύθηκε το 2010, με έδρα το Καρπενήσι. Προσφέρει στο σύνολό τους, όλες τις τουριστικές και ταξιδιωτικές υπηρεσίες (Incoming, Outgoing, Ticketing, Tour Operator).
Ειδικεύεται στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών, για κάθε επισκέπτη που αναζητά εξορμήσεις στο Καρπενήσι και την ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η παροχή άρτιων και προσιτών υπηρεσιών σε κάθε ταξιδιώτη γίνεται με κεντρικό άξονα την αγάπη για τα ταξίδια, την περιπέτεια, τη φύση, τον πολιτισμό, την επικοινωνία, εναρμονισμένα με τις ανάγκες κάθε πελάτη μας.
Φιλοσοφία μας είναι η διαρκής αναζήτηση νέων ταξιδιωτικών προτάσεων και εμπειριών, η δημιουργία μοναδικών ταξιδιωτικών πακέτων στις καλύτερες τιμές, σχεδιάζοντας κάθε ονειρεμένο σας ταξίδι.
Μεγάλη μας αγάπη ο τόπος μας, η Ευρυτανία, η μοναδική φυσική της ομορφιά και τα σπουδαία φυσικά και πολιτιστικά της μνημεία.
Συνεχής μας στόχος να μοιραστούμε αυτή την αγάπη μας με κάθε επισκέπτη που φτάνει στην Ευρυτανία, παρέχοντας αυθεντικές εμπειρίες και φιλοξενία.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ