ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: +30 22370 22822, +30 6978210268 | info@alkyoni-travel.gr
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: +30 22370 22822, +30 6978210268 | info@alkyoni-travel.gr

ALKYONI TRAVEL

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Το Γραφείο μας
Το ALKYONI TRAVEL AGENCY είναι ένα γραφείο Γενικού Τουρισμού, εγκεκριμένο από τον ΕΟΤ, που ιδρύθηκε το 2010, με έδρα το Καρπενήσι. Προσφέρει στο σύνολό τους, όλες τις τουριστικές και ταξιδιωτικές υπηρεσίες (Incoming, Outgoing, Ticketing, Tour Operator,Transfers,Guides,Outdoor activities).
Ειδικεύεται στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών, για κάθε επισκέπτη που αναζητά εξορμήσεις στο Καρπενήσι και την ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μεγάλη μας αγάπη ο τόπος μας, η Ευρυτανία, η μοναδική φυσική της ομορφιά και τα σπουδαία φυσικά και πολιτιστικά της μνημεία.

Ο Στόχος μας

Συνεχής μας στόχος να μοιραστούμε αυτή την αγάπη μας με κάθε επισκέπτη που φτάνει στην Ευρυτανία, παρέχοντας αυθεντικές εμπειρίες και φιλοξενία. Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα σύνολο τουριστικών υπηρεσιών, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, με κέντρο την Ευρυτανία.

Το Όραμα μας
Όραμα μας να παρέχουμε σε κάθε επισκέπτη στον νομό μας ένα πλήρες πακέτο τουριστικών υπηρεσιών γνωρίζοντας την Ευρυτανία μέσα από τα δικά μας μάτια. Δημιουργώντας μια αλυσίδα συνεργατών που ενστερνίζονται το όραμα μας θα
είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε κάθε προσδοκία σας.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

İşçi Personeli Alımları